Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
avatar for Åsa Erlandsson

Åsa Erlandsson

Åsa Erlandsson har prisbelönats för flera av sina reportage med unika röster. I sin bok om skolattentatet i Trollhättan, som belönades med Stora journalistpriset, fick hon flera personer att tala för första gången, bland annat gärningsmannens bror. Nyligen uppmärksammades hennes reportage om tragedin i Bjärred, där föräldrarna hade dödat sina barn och sedan sig själva där Åsa lyckades få polisernas berättelse. I somras släpptes dokumentären ”Monstret och miraklet” om babyn som kastades ner i ett vattenkraftverk av sin egen pappa, där mamman ger sin berättelse.

Åsa Erlandsson har varit redaktör för tidningen Svensk Polis, arbetat för Veckans Brott, Dokument Inifrån och Uppdrag granskning på SVT och är numera reporter på Svenska Dagbladet. Hon har nominerats till Guldspaden fyra gånger och vann ifjol tillsammans med Uppdrag Granskning för teveprogrammet "Sjuksköterskebluffen". 

Foto: Göran Segeholm