Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Friday, September 18 • 12:00 - 13:00
Lunchmingel med andra grävare

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Saknar du snickesnacket med gamla kollegor som du möter i korridoren på väg till en föreläsning? Längtar du efter att smida planer över en öl med en helt ny grävbekantskap? För att få den riktiga mingelkänslan får du vänta tills nästa år - men här kommer ett litet substitut. Varför inte äta din lunch med någon som sitter framför sin dator på en helt annan plats i landet?

11:50 lägger vi in en länk här - klicka på den! Låt dig sedan kastas in i ett virtuellt rum tillsammans med slumpmässigt utvalda kollegor. Chans att träffa både nya och gamla bekanta - precis som det ska vara på ett Gräv.
Värd: Åsa Larsson


Moderator
avatar for Åsa Larsson

Åsa Larsson

Åsa Larsson är journalist och en av grundarna till Metros projekt Viralgranskaren, som vunnit Stora Journalistpriset i klassen Årets Förnyare och utsetts till Årets folkbildare av föreningen Vetenskap och Folkbildning.

Friday September 18, 2020 12:00 - 13:00 CEST