Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Saturday, September 19 • 11:00 - 11:45
Så kommer du i mål med ditt gräv

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Du har en idé, och första delen av researchen går bra. Här finns ett riktigt bra gräv! Men så dyker hindren upp, du börjar tvivla på hela grejen, chefen vill att du jobbar med annat – och grävidén åker ner i skrivbordslådan igen.

I den här föreläsningen ger Jessica Ziegerer dig tipsen som leder ditt gräv hela vägen in i mål. Genom att jobba mer strukturerat blir du inte bara klar - grävet blir så mycket bättre.

Moderator
avatar for Emma Johansson

Emma Johansson

HD Sydsvenskan
Emma Johansson är reporter i HD Sydsvenskans grävnav. Hon var grävgeneral för Gräv18 i Helsingborg, och är nu en av arrangörerna av Digigräv.

Föreläsare
avatar for Jessica Ziegerer

Jessica Ziegerer

Journalist, HD-Sydsvenskan
Jessica Ziegerer är flerfaldigt prisad grävjournalist på Helsingborgs Dagblad/Sydsvenskan. Hon är också redaktör för tidningens grävnav, som i många år jobbat systematiskt för att utveckla grävmetodiken.


Saturday September 19, 2020 11:00 - 11:45 CEST