Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Saturday, September 19 • 14:00 - 14:45
Granskning: Vem nomineras till Guldspadar egentligen

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Finns det några speciella ämnen, metoder eller annat som sticker ut bland de som nomineras till Guldspaden? Hur viktig är en bra arbetsbeskrivning och vad är en bra arbetsbeskrivning – egentligen? I en magisteruppsats vid JMG har Ulla Sätereie systematiskt gått igenom arbetsbeskrivningarna till de gräv som nominerats till Guldspaden 2013-2018. På Grävseminariet presenterar hon sina resultat och berättar om metoderna, sammansättningen och ämnesvalen som gav chans till den åtråvärda spaden.

OBS! För denna föreläsning finns ett begränsat antal platser. 10 minuter innan föreläsningen startar publiceras länken till mötet. Det är först till kvarn in på mötet som gäller.

Moderator
avatar for Sandra Foresti

Sandra Foresti

JMG, Göteborgs universitet
Lecturer, Department of Journalism and Communication at University of Göteborg, Sweden. I teach data journalism and investigative journalism at bachelor and master level. Background as researcher, investigative journalist and data journalism at different Swedish media organisati... Read More →

Föreläsare
avatar for Ulla Sätereie

Ulla Sätereie

program coordinator MIJ, JMG, Göteborgs universitet
Ulla Sätereie är universitetsadjunkt vid JMG, Göteborgs universitet, och har en bakgrund som journalist. Hon är sedan hösten 2019 programansvarig för MIJ, det internationella masterprogrammet i undersökande journalistik. Ingår från och med 2019 i Guldspadejuryn.


Saturday September 19, 2020 14:00 - 14:45 CEST