Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Saturday, September 19 • 14:00 - 14:45
Så granskar du klimatet utan att bli bortdribblad

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hur ställer du rätt frågor när du granskar klimatet? Och vilka fällor ska du undvika att trampa i? Malin Crona arbetar på tidskriften Sveriges Natur och datajournalisterna Jens Finnäs och Clara Giubourg på J++. De guidar dig som inte är specialist till att ställa kritiska miljöfrågor. Det blir konkreta verktyg som gör att du kan sätta igång själv på din redaktion redan imorgon.
Dessutom presenterar de sitt eget färska gräv om biologisk mångfald – ett gräv som du sedan kan göra på din hemmaplan.

Föreläsare
avatar for Jens Finnäs

Jens Finnäs

Newsworthy
Jens Finnäs är datajournalist och grundare av nyhetssajten Newsworthy och frilansbyrån J++ Stockholm.
avatar for Clara Guibourg

Clara Guibourg

J++ Stockholm/Newsworthy
Clara Guibourg är datajournalist vid J++ Stockholm. Under de senaste månaderna har hon jagat spår av klimatuppvärmning bland tusentals fjärilsobservationer i Artdatabanken.
avatar for Malin Crona

Malin Crona

Editor, SVT
Malin Crona är redaktör på SVT Nyheter Stockholm och kommer närmast från Arbetsvärlden. Hon har flera guldspadenomineringar i bagaget, från Uppdrag Granskning, Sveriges Natur och Norrtelje Tidning och utsågs till Årets klimatjournalist av Aftonbladet 2022. Hon har tidigare... Read More →


Saturday September 19, 2020 14:00 - 14:45 CEST