Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Saturday, September 19 • 13:00 - 13:45
Gräv i en pandemi: Tegnellmejlen, munskydden och testkonflikten

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Emanuel Karlsten begärde ut Anders Tegnells mejlväxling och kunde därigenom teckna en bakgrund till hur det kom sig att Sveriges strategi skilde sig från resten av världen.

Mikael Grill Pettersson har granskat Arbetsmiljöverkets tvära kast om munskydd på ett äldreboende och kartlagt vad som hände bakom kulisserna.

Torbjörn Nilsson på Expressen gick tillsammans med Maggie Strömberg till botten med frågan om varför Sverige inte testade fler för coronaviruset. De fann en berättelse där partiledare slog i dörrar och statsråd i panik fick tänka om.

Hör dem berätta och bidra gärna själv med egna erfarenheter om grävande under pandemin.

Den här föreläsningen spelas in och kommer att sändas på Kunskapskanalen samt på Youtube.

Moderator
avatar for Anneli Megner Arn

Anneli Megner Arn

TV4
Anneli Megner Arn jobbar som klimat- och vetenskapsreporter på TV4Nyheternas vetenskapsredaktion. Tidigare har hon varit reporter på Naturmorgon, P1. 2013 belönades Anneli med Guldspaden för avslöjanden inom hemtjänsten och äldrevården. Hon har även en bakgrund som civilingenjör... Read More →

Föreläsare
avatar for Emanuel Karlsten

Emanuel Karlsten

Frilans
Emanuel Karlsten är krönikör i GP och programledare i P1. Föreläser, utbildar, modererar och skriver om saker som är digitala och sociala. Ordförande Medieakademin, poddar Mediepodden.
avatar for Torbjörn Nilsson

Torbjörn Nilsson

Expressen
Torbjörn Nilsson är reporter på Expressen. Han bevakar svensk inrikespolitik.
avatar for Mikael Grill Pettersson

Mikael Grill Pettersson

Reporter, SVT
Mikael Grill Pettersson är grävande reporter på SVT Nyheter. Har det senaste året bland annat granskat it-satsningar hos AF, upphandlingar hos MSB, säkerheten hos SAS och kaoset kring sjukvårdens materialleveranser.


Saturday September 19, 2020 13:00 - 13:45 CEST