Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Välkomna till DigiGräv!

18–19 september ses vi på Zoom i ett digitalt Grävseminarium med 34 lärorika och inspirerande programpunkter. De olika seminarierna kommer att vara antingen zoom webinars eller zoom meetings.
Som deltagare på DigiGräv kommer du få personlig information om hur du gör för att ta del av de olika föreläsningarna och panelsamtalen.

 
Back To Schedule
Saturday, September 19 • 13:00 - 13:45
Avslöja allt med rätt metod

Log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Så hittar du den bästa metoden för ditt avslöjande. Det måste inte handla inte om handlingar och statistik. Michael Verdicchio, prisbelönt grävreporter på Göteborgs-Posten, berättar om hur han gick tillväga för att infiltrera den militanta djurrättsrörelsen, avslöja skolors syn på religiös övervakning och hitta svaret på varför så många tidigare elever på en kristen friskola försökt ta livet av sig. Och hur han kombinerade metoderna för att kartlägga sexhandel med unga tonårsflickor i den granskande podden Systrar.

Moderator
avatar for Hanna Grahn

Hanna Grahn

Borås Tidning
Hanna Grahn är Agendachef och politisk krönikör, på Borås Tidning.

Föreläsare
avatar for Michael Verdicchio

Michael Verdicchio

Reporter, Göteborgs-Posten
Michael Verdicchio is a Swedish-Italian investigative journalist who has worked with radio, tv and newspapers – currently at Gothenburg-Post. He is known for infiltrating violent extremist groups, for exposing abuse and youth suicides within religious schools and the investigative... Read More →


Saturday September 19, 2020 13:00 - 13:45 CEST